Home/Over ons/Management

Ons management team heeft een uitgebreide
international ervaring in IT!

We komen uit verscheidene landen. We hebben gewerkt met
international bedrijven en teams of afstand. We kunnen maximale
ondersteuning leveren aan bedrijven in de hele wereld.
Wilt u ons ontmoeten?

E-ngineers management team

Anna
Shemyakina
CEO

Anna is een commercieel en financieel econoom met management ervaring in top bedrijven zoals outsourcingsbedrijf Intercomp en SaxoSoft, een IT-onderneming van de Europese on-line bank SaxoBank. Zij heeft een brede ervaring op het gebied van analyse en consultancy met succesvolle implementatie van omvangrijke projecten. Anna heeft een grote mate van verantwoordelijkheid en is toegewijd aan haar werk.

Het enige wat daar qua passie bij in de buurt komt is haar liefde voor voetbal.

Veniamin
Medvedev
CIO

In zijn werk voor grote Europese en Amerikaanse bedrijven heeft Veniamin een brede kennis opgedaan in IT-project management. Hij is de senior consultant achter de technologie van onze software-oplossingen. Hij is zeer enthousiast en toegewijd aan zijn werk en een resultaat gedreven manager. Als CIO van E-ngineers paart hij gedurfd leiderschap aan intermenselijke vaardigheden. Veniamin heeft sterke technische en analytische ervaring die hij combineert met een uitstekende en effectieve communicatie.

Hij heeft een handigheidje om koffiepauzes te veranderen in brainstormsessies waarbij humor en scherts niet geschuwd wordt.

Maria
Guseva
Managing Director

Maria is een ervaren financieel en operationeel manager met een bewezen ervaring in Europese en multi-nationale ondernemingen. Ze zorgt ervoor dat het bedrijf E-ngineers soepel en stabiel gerund wordt.

Vergis je niet in haar uiterlijk. Onder haar fragiele uiterlijk huist een sterk karakter. Ze is gek op autorijden, skiën en schaasten.

Hans
Peeters
Sales Director

Hans heeft meer dan 30 jaar ervaring in verkoop, marketing en business development binnen IT-organisaties. Met altijd als doel voor ogen nieuwe markten en potentiële klanten aan te boren om de omzet te verhogen. Hij heeft binnen E-ngineers een duidelijke focus aangebracht op de segmenten waarin we uitblinken en toegevoegde waarde bieden.

Ook Hans is voetbalfan maar dan van VVV uit Venlo en speelt zelf in Veteranen 45+ 1 van de Koninklijke HFC.

Alexey
Smirnov
IT Consultant

Alexey is innovatief, efficiënt en creatief. Hij is gedreven om software ontwerpen met vooruitstrevende technologieën uit te denken. Die zal hij altijd combineren met een degelijke aanpak zodat de performance niet aangetast wordt.

Alexey is net zo vaardig met IT-systemen als het creëren van een positief sfeer binnen ons bedrijf en bij zijn klanten.

Anton
Andreev
Team Lead, E-commerce & Visual Apps

Anton is iemand met de zeldzame combinatie van een brede visie en het vermogen om zaken tot in het kleinste detail uit te werken.

Zijn veelzijdigheid komt tot uiting in de veelheid aan activiteiten die hij uitvoert: software architectuur ontwerp en ontwikkeling, jagen, vissen, intelligente bordspelen en koektrommels tot de bodem leeg eten.

Jishu
Sharma
Team Lead, QA

Jishu is een verfijnde quality assurance expert met een diep inzicht in de bedrijfsprocessen van verschillende IT-domeinen. Nieuwsgierig, vastbesloten en altijd klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Jishu zal volhardend maar ook met een fluwelen touch, aan de bal blijven tot en met de uiteindelijke productlancering.

Sport en meditatie helpen hem vooruit te komen in zijn werk en in zijn leven.

E-ngineers B.V.

World Trade Centre Den Haag
Prinses Margrietplantsoen 33, 2595AM,
Den Haag, Nederland

Commerciele vragen: + 31 6 5124 50 88
Algemene vragen: + 31 6 5586 76 37

Ontwikkel centrum

Business center “Graffiti”,
Kondrat’yevskiy prospekt, 15, build. 5, office 310,
Saint-Petersburg, 195197, Russia

+7 812 414 92 86

Wilt u meer leren?