Home/Nieuws en kennis/Whitepapers

Online robots voor prijsmonitoring in E-commerce?
Prijsmonitoring is een prima tool om marktconcurrentie te analyseren. Door prijzen online en geautomatiseerd te monitoren, kunt u tijdig reageren op de veranderingen in de markt. Hierdoor verhoogt u de omzet. Wilt u meer weten over hoe u de juiste tools hiervoor kunt selecteren en toepassen?
Download Whitepaper
Thuiswerken: van eenzame vreemdeling tot Heilige Graal?
Thuiswerken was vaak onderwerp van discussie, past dit wel bij ons bedrijf? Gaat de productiviteit niet omlaag? En toen kwam Corona en raad eens? De productiviteit van medewerkers ging vaak omhoog. Thuiswerken is “here to stay”.
Download Whitepaper
Outstaffing of outsourcing? Of toch in huis ontwikkelen?
De digitale transformatie heeft een enorme impact op softwareontwikkeling. Online is key! Het gebrek aan goede en betaalbare mensen wordt steeds nijpender. Ga je dan toch projecten uitbesteden? Of kies je voor het toevoegen van externe krachten aan je bestaande team? Lees de pro’s en cons van deze verschillen.
Download Whitepaper
Werken voor een outsourcingbedrijf geeft je een schat aan ervaring
Hoe is het eigenlijk om als developer te werken voor een outsourcingbedrijf? Welke skills heb je nodig en is zo’n carrière voor iedereen weggelegd? In deze blog vertelt ervaringsdeskundige Sergey meer over hoe het echt is om in een internationale omgeving met verschillende klanten samen te werken. Lees zijn tips en tricks en bekijk of je deze praktische zaken ook kan implementeren in jouw development-team.
Download Whitepaper
1,5 meter-maatschappij vraagt om innovatieve online dienstverlening
Het is geen nieuws meer dat online al jaren leading is. Toch zijn er nog veel bedrijven waar online wordt gezien als een leuk extraatje, maar echt veel aandacht krijgt het niet. En toen was er opeens de coronacrisis. Bedrijven die online nooit bovenaan de agenda hadden staan, dreigen nu de boot te missen.
Download Whitepaper
De angst om de boot te missen en microservices: waarom en wanneer schakel je om
Veel IT’ers startten nog liever gisteren met microservices. Maar wordt deze omschakeling niet onderschat? Een overstap naar microservices is ingrijpend voor jouw organisatie en processen. Kies het juiste instapmoment. Een microservice architectuur heeft voordelen als eenvoudiger testen en meer controle over je codebase. Maar je dient ook goed na te denken over logging en het coördineren van releases. Ben je benieuwd of jouw organisatie op dit moment al voordeel haalt uit een microservice-architectuur?
Download Whitepaper
Micromanagement in IT teams
Is micromanagement ooit acceptabel? Ken je dat gevoel dat een manager constant zit mee te kijken? Dat alles nauwgezet wordt nagekeken en gecontroleerd? Het gevolg is dat medewerkers niet meer gemotiveerd zijn, want wie vindt het leuk om constant onder een vergrootglas te liggen? Ontdek wat de gevolgen zijn voor jouw team en wat je wel en niet moet doen om tot een goed werkend IT-team te komen.
Download Whitepaper
6 stappen naar succesvolle outsourcing van software projecten
Het outsourcen van softwareontwikkeling wordt steeds populairder. De vraag naar developers ligt een stuk hoger dan het aanbod op de arbeidsmarkt waardoor veel bedrijven moeite hebben hun vacatures te vullen. Outsourcing heeft veel voordelen, als je het juist aanpakt. Deze whitepaper zet 6 tips op een rij die zorgen voor een succesvolle outsourcing van jouw softwareprojecten.
Download Whitepaper