Diensten

We hebben ervaring met effectieve ontwikkeling van maatwerk
software en implementatie van DevOps-projecten in Banking en
Trading, Telecom en E-commerce, Logistiek, B2B systemen,
E-commerce en Retail.

Advisering

Onze consultancy-diensten helpen klanten verschillende strategieën te beoordelen, moderne bedrijfsconcepten te creëren en geavanceerde IT-technieken toe te passen. We adviseren graag als eerste stap van de verdere ontwikkeling of DevOps-implementatie. Of als volledig onafhankelijke projecten.

Technische Analyse

Business Analyse

Architectuur

Functioneel ontwerp

Onze klanten waarderen de kwaliteit van onze diensten

E-ngineers heeft een uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van geavanceerde tools voor beheer, inspectie & tracking, onafhankelijke portals, mobiele- en tabletoplossingen en innovatieve sociale bedrijfsconcepten.

Softwarontwikkeling

We bouwen Web, Mobile en Desktop applicaties

Front End Development

Front End Development is een primaire tool om echte toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren. Daarom ontwikkelen we klant-apps met de focus om de winst uit onlineactiviteiten te optimaliseren. Onze applicaties zijn functioneel, interactief, stijlvol en gebruiksvriendelijk. Een volledig spectrum aan complexe Front End-ontwikkeling.

Ontwikkelen van maatwerk software

Front End ontwikkeling is onze kern. Daarnaast hebben we ook veel ervaring met projecten voor het implementeren van complete applicaties en DevOps-praktijken. Ons (en uw) team verleent zijn expertise op alle niveaus, of het nu gaat om frontend, middleware, back-end-ontwikkeling of 'continuous development' voor het maken van effectieve en krachtige softwaresystemen. One-stop IT-systeemontwikkeling en implementatie van DevOps-projecten: van ontwerp tot productie.

Ons aanbod voor diensten in softwareontwikkeling omvat

Specificaties & vereisten

UX\UI

Code review & Ontwikkeling

Implementatie & integratie

Kwaliteitsborging & Onderhoud

Documentatie & Training voor de eindgebruiker

Innovatieve methodes, concepten en technologieën

We passen traditionele methodes toe, maar nog vaker Agile voor het implementeren, modelleren en prototypen en om de resultaten voor het maken van een gewenste app te testen en te maximaliseren. We willen graag nieuwe architecturale benaderingen, technieken en concepten introduceren.

DevOps-projecten

Dit is een nieuw, uitdagend en interessant gebied voor ons geworden. Door hun uitgebreide ervaring in het werken met verschillende bedrijven en hun verschillende bedrijfs- en IT-processen staan onze specialisten klaar om u te helpen. Zelfs met complexe projecten die aanbevelingen vereisen voor wijzigingen in de ontwikkelingsprocessen van de klant. We zijn experts in het overbruggen van de kloof tussen IT-activiteiten en ontwikkeling door DevOps-werkwijzen in te voeren en na te leven. We helpen onze klanten om de beste DevOps-werkwijzen toe te passen.
Automatisering van taken gerelateerd aan implementaties van aangepaste software of implementaties van systeemsoftware, configuraties en etc.
Monitoring tools maken om de ontwikkeling te beheersen en goed te reageren op verschillende noodsituaties.
Implementatie van continue geautomatiseerde processen voor het ontwikkelen en bedienen van software: continue integratie, continue tests, continue levering.