Home/AS/400 – IBM i

RPG en OS/400 (IBM i)
gespecialiseerd ontwikkelteam

OS/400 en RPG hebben een zeer rijke erfenis

RPG is een volledig procedurele programmeertaal die door bedrijven wordt gebruikt om bedrijfskritische applicaties te maken of te onderhouden op het minicomputersysteem van IBM, de AS400 of iSeries. RPG heeft door de jaren heen een brede acceptatie gekregen en is sinds het begin enorm geëvolueerd. Tegenwoordig zijn veel ERP’s, core-banking, ERP en andere bedrijfskritische bedrijfsapplicaties nog steeds gebaseerd op RPG. En IBM i is nog steeds een voorkeursplatform voor veilige en data-intensieve bedrijfstoepassingen.

Migratie naar de cloud versus het blijven gebruiken van legacy-systemen op eigen mainframes

Hoewel RPG als programmeertaal veel flexibeler is dan velen denken en IBM i als platform in staat is om snelle reactiesystemen met hoge belasting te draaien, is het voor sommigen misschien niet genoeg. E-ngineers helpt je graag verder naar de volgende fase.

 

Veel bedrijven zoeken migratie naar een ander platform om flexibelere en gemakkelijk te beheren tools te krijgen, uit angst voor de “COBOL-val” toen in een korte tijdspanne van enkele jaren duidelijk werd dat verwaarloosde legacy-systemen moeilijk te beheren en te upgraden waren. Dat was geen kwestie van bijblijven met modernere oplossingen; het was een kwestie van bedrijfsveiligheid.

 

Aan de andere kant zijn wij van mening dat bedrijven die hun eigen off-cloud hardware willen blijven gebruiken en de “COBOL-valstrik” willen vermijden, die optie zouden moeten hebben, maar hun bedrijfskritische oplossingen, inclusief legacysystemen, up-to-date moeten houden.

 

E-ngineers heeft expertise in zowel het beheren als het upgraden van uw bestaande legacy RPG en OS/400 (IBM i)-systemen.

RPG-ontwikkeling: hoe kan E-ngineers u helpen?

Het RPG-softwareontwikkelingsteam van E-ngineers kan u helpen met:

Creatie van aangepaste RPG-gebaseerde oplossingen met behulp van elke versie van de taal, zoals RPG 3.x, RPG IV (RPG ILE), RPG-FREE en SQL

Migreren van oudere versies van OS/400 naar een nieuwere of migreren buiten het platform

Analyse, herontwerp, verbetering en onderhoud van uw bestaande op IBM i gebaseerde software

Het oplossen van eventuele problemen met IBM i-systemen, inclusief het debuggen van RPG-software die een probleem veroorzaakt

Aangepaste ontwikkeling van nieuwe modules en functies voor uw Misys Equation / Fusion Core Banking-systemen. Versie-upgrade, onderhoud, ETL, ontwerp van migratiesubsystemen, optimalisatie van legacycodes.

Voordelen van een gespecialiseerd team

Uw AS / 400-softwaretoepassingen zijn al decennia lang de motor van uw bedrijf. U heeft een kleine, toegewijde staf om die applicaties te onderhouden, maar wat gebeurt er als een van hen vertrekt? Misschien gaan ze met pensioen. Misschien krijgen ze een nieuwe baan. Hoe dan ook, uw personeel kan het niet bijhouden.

 

Met de investeringen die u heeft gedaan in solide RPG-applicaties die zijn gebouwd op AS/400, verdient u de juiste middelen om uw systeem te onderhouden. Maar het kan bijna onmogelijk zijn om op korte termijn een gekwalificeerde, ervaren RPG-ontwikkelaar te vinden.

 

Afgezien van de kostenbesparingen, zijn hier nog een paar redenen om te overwegen om een ​​deel van uw IBM i-werk uit te besteden aan een geloofwaardig team.

Waarom kiezen voor E-ngineers?

E-ngineers heeft het team dat u nodig heeft om uw waardevolle bedrijfslogica en gegevens optimaal te benutten, ongeacht de ouderdom van de technologie.

Laat ons uw AS/400 runnen of uw AS/400-talent managen

Ons team bestaat uit echte IBM i- en RPG-experts met gemiddeld meer dan 12 jaar ervaring in commerciële RPG-ontwikkeling. We hebben oplossingen geleverd voor klanten uit de meest veeleisende sectoren op veiligheidsgebied, zoals het bankwezen en de gezondheidszorg. Of u nu gewoon een DB2-expert nodig heeft of uw systemen volledig wilt moderniseren, wij hebben de IBM i en AS/400-resources en -ervaring die u nodig heeft.

Featured works

Engine voor het aanpassen van bankdiensten

Deeply integrated with relevant modules of the core-banking system (Misys Equation), the engine offers bank’s customers a tool to manage and tailor a list of banking services customizing it in an individual way rather than choosing a pre-set service package.

#IBM i
# Misys Equation
#RPG ILE
#.Net
#Java
#JavaScript
#Rational Development Studio
#DB2
#SQL
Core upgrade van Mysis Internet Banking

Onze aanpak zorgde voor een naadloze integratie met het sterk op maat gemaakte corebanking systeem en veel producten van derden.

#IBM i
#Misys Equation
# RPG ILE
#DB2
#SQL

Neem contact op

  Naam*

  E-Mail*

  Telefoon

  Bedrijfsnaam

  Uw vraag of bericht*

  Dank u wel!
  Uw bericht is succesvol verzonden.
  We zullen snel contact met u opnemen!
  Dedicated Engineers B.V.

  World Trade Centre The Hague
  Prinses Margrietplantsoen 33, 2595AM,
  Den Haag, Nederland  + 31 6 5124 50 88


  hanspeeters@e-ngineers.com

  Development Center

  Avakyana 21, 4th floor 220039, Minsk, Belarus  +3 752 967 87 009


  minsk@e-ngineers.com